Wie is de Mol?

De mensen die mij kennen, weten het al langer: zaterdagavond is 'Wie is de Mol?'-avond. En dat betekent met een wijntje - niet teveel want dan mis je belangrijke hints - op de bank en meegezogen worden in het avontuur. Ieder jaar weer speculeer ik druk wie de Mol zou kunnen zijn. Er is een overeenkomst tussen alle jaren dat ik naar het programma kijk: ik zet altijd in op de verkeerde Mol. Dit seizoen probeer ik het weer en probeer ik jullie mee te trekken in mijn tunnelvisie. Misschien helpt het als ik alles wat ik over de mogelijke Mol weet eens verwerk in een blog. Oordeel zelf. Hieronder mijn bevindingen per aflevering. Wie is jouw Mol?

Wie is de Mol: De kick-off.
Wie is de Mol? #1 Een verhaal apart
Wie is de Mol? #2 Wisseltruc
Wie is de Mol? #3 Kreupelstraat
Wie is de Mol? #4 Vooruitzicht
Wie is de Mol? #5 Zienswijzen
Wie is de Mol? #6 Verlost
Wie is de Mol? #7 Schijn werper
Wie is de Mol? #8 Gelijkgestemd
Wie is de Mol? #9 Finalist
Wie is de Mol? #10 Finale

Contact

Vlierdreef 8
4254 GK Sleeuwijk
06 23 501 636
marianne@languagelover.nl
KvK: 68666888

Over Language Lover

Niet alleen voor te schrijven teksten ben je bij Language Lover aan het goede adres. Language Lover is er ook voor je als je de tekst zelf hebt geschreven en op zoek bent naar iemand die de tekst nog eens kritisch voor je leest.