ZTalks
Kennis-artikelen

ZTalks is het netwerk voor hogeropgeleide ZZP'ers. De content in het magazine en op de website moet al jouw vragen in één keer kunnen beantwoorden, zonder dat je je door een woud van zinloze blogs hoeft te worstelen.

Voor editie 7 (oktober 2017) van het magazine schreef ik een artikel over ZZP'ers in zwaar weer. Waar kun je terecht als het spreekwoordelijke water je aan de lippen staat? Welke regelingen zijn er en wat kun je verwachten als je een beroep wilt doen op deze regelingen? Ik zocht het voor je uit.

Maar ook online schreef ik voor ZTalks. In december 2017 verscheen mijn online artikel over de overload aan reclames: 'Help, ik verzuip in reclames!'. Wat doet het met ons brein dat we continu geconfronteerd worden met reclameuitingen? Ik sprak met Patrick Wessels en Jeroen van Boxsel over hun visie op het maken van reclame. 

Op 9 januari 2018 bezocht ik voor ZTalks de FuckUp Nights in Haarlem. Tijdens deze avond vertelden vier sprekers over welke blunders zij gemaakt hebben en wat ze daarvan geleerd hebben. Ik vatte hun verhalen samen. Lees hier alles over de blunder van Merna Elgohary.

Contact

Vlierdreef 8
4254 GK Sleeuwijk
06 23 501 636
marianne@languagelover.nl
KvK: 68666888

Over Language Lover

Niet alleen voor te schrijven teksten ben je bij Language Lover aan het goede adres. Language Lover is er ook voor je als je de tekst zelf hebt geschreven en op zoek bent naar iemand die de tekst nog eens kritisch voor je leest.